Cunoaște Echipa

Alexandru Pripiș

– peisagist, membru al Asociației Peisagiștilor din România, AsoP – Filiala Teritorială București-Ilfov și absolvent al Secției de Peisagistică din cadrul Facultății de Horticultură – USAMVB.

Urmăresc cu pasiune abordarea tehnicilor inovative în amenajările peisagere, încurajând realizarea lucrărilor moderne ce pot beneficia de implementarea unor concepte precum “design verde”, sustenabilitate și durabilitate.

De asemenea, mă implic activ la ridicarea nivelului de conștientizare a publicului larg asupra peisagisticii și importanței sale în viața socială, atât la nivel urban cât și rezidențial.

Sunt entuziast al drumețiilor montane cu cortul, ciclo-turismului și petrecerii timpului în natură.

 

Matei Dumitrescu

– arhitect, absolvent al Facultății de Arhitectură în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu – UAUIM

Arhitectura este o reflexie spațială și temporală a modului în care oamenii trăiesc. Suntem pretutindeni înconjurați de arhitectură. Aceasta face parte din viața noastră, din orașele și satele noastre.

Abordarea conceptuală, inserția în context, promovarea tehnologiilor contemporane și inovatoare sunt elementele cheie ce stau la baza fiecărui nou proiect pe care îl dezvolt. Susțin cu entuziasm arhitectura și sunt implicat constant în diverse proiecte de dezvoltare sustenabilă și durabilă a mai multor zone defavorizate din România din punct de vedere al infrastructurii și al mobilității.

Mă consider un visător cu ochii deschiși, pasionat de arte marțiale, de jocuri și jucării, de grafică și benzi desenate. Imi place să reflectez asupra vieții, să citesc, să descopăr și să experimentez.

Despre GEDEUS

GEDEUS ia formă în 2009, și se dezvoltă prin membrii săi cu experiențe complementare în arhitectură, peisagistică și horticultură înspre beneficiul clienților individuali și al societății.

Denumirea GEDEUS isi are originea in cursul de Geometrie Descriptiva (ramura a geometriei care se ocupa cu reprezentarea corpurilor din spatiu prin figuri plane, pe scurt GD) predat in perioada facultatii, curs ce ne-a trezit interesul. Prin atractia si pasiunea aratata pentru acest obiect de studiu, atribuirea numelui GEDEUS nu a fost decat un pas.

Designul spatiilor evolueaza diferit, in multe dintre cazuri fiind necesare cunostinte conexe. Pentru ca fiecare proiect sa poata fi parcurs de la ideea initiala la implementare am stabilit legaturi de colaborare cu specialisti din domeniul electric, hidrotehnic, design de interior, arhitectura si constructii civile.

Consideram peisagistica si arhitectura ca fiind domenii complementare si de importanta egala, pe care le imbinam inspre crearea unor spatii moderne, contemporane. 

Servicii

GEDEUS oferă servicii de consultanță și proiectare în domeniul amenajărilor peisagere, în București și în țară.

Asiguram finalizarea proiectelor (executie si intretinere) prin intermediul firmelor colaboratoare specializate pe constructia de gradini si spatii verzi. Firmele colaboratoare ale GEDEUS sunt entitati cu o bogata experienta in domeniu, portofoliile, calitatea lucrarilor si anii de experienta sustinandu-le profesionalismul.

Documentatia oferita in urma realizarii unui proiect complet de peisagistica permite realizarea lucrarilor de amenajari gradini nu numai cu unul dintre colaboratorii nostri pe executie, dar si cu o alta firma la alegere, sau chiar in regie proprie.

Serviciile de proiectare acoperă atât situri mari, multifuncționale (planning teritorial, design urban) cât și spații mici, intime (amenajari gradini, terase).

GEDEUS se adreseaza atat sectorului privat cat si celui public si non-profit.

* verifica raspunsurile la cele mai frecvente intrebari despre proiectare si modul nostru de lucru aici.

Viziune | Misiune | Valori

Viziune | GEDEUS  influenteaza calitatea vietii oamenilor promovand o viziune creativa si o abordare indrazneata a proiectelor, spre beneficiul clientului. Cautam sa ne remarcam urmarind stabilirea unor standarde inalte bazate pe criterii de excelenta, si educand piata de specialitate din Romania.

Misiune | Proiectele GEDEUS indeplinesc necesitatile si dorintele clientului, indeamna la interactiune sociala si sunt construite pentru a educa. Detin coerenta si atitudine, ofera forma ideilor abstracte si creaza identitate unica fiecarui spatiu.

Valori | Respectam mediul si traditia, incurajand totodata inovatia si creativitatea. Oferim solutii eficiente si diversificate, si tratam cu flexibilitate fiecare proiect in parte, in functie de cerinte.

Ne axam pe nevoile clientilor, ramanand dedicati celor mai inalte standarde de etica si integritate profesionala.

Alegand serviciile GEDEUS | arhitectura peisagera, vei realiza alaturi de noi un parteneriat de lunga durata, fiindu-ti aproape cu informatii si sfaturi ori de cate ori este nevoie.