Grădină Silvia & Adrian

Silvia și Adrian și-au dorit pentru noua casă o grădină care să reflecte stilul lor activ de viață, și care să se încadreze în stilul contemporan al locuinței și în specificul cartierului.

Astfel, au luat naștere necesități precum prezența unui grătar, a unei piscine și a peluzei ce va fi folosită pentru activități sportive.

Grătarul al cărui aspect a fost gândit de designeri spanioli, este piesa importantă în grădină și în jurul căreia se subordonează restul spațiului. Petrecerea timpului liber impreună cu prietenii și familia se face în mod consistent în strânsă legătură cu grătarul, care nu este strict funcțional ci și estetic.

Piscina custom-made pe dimensiuni atipice (12.7 x 3m) este construită din fibră de sticlă și așezată pe poziție cu ajutorul macaralei. La unul din capetele sale am poziționat un duș pentru exterior, iar sub deck se află ascunsă zona tehnică cu pompe și filtre, ce se accesează facil printr-o trapă mascată.

Aleile și deckul montate în grădină sunt din lemn WPC, rezistent la intemperii, raze UV și care nu trebuie tratat în timp.

Casa este prevazută cu garaj pentru o mașină, iar situația a dictat construirea și unui loc de parcare în aer liber. Acesta a fost propus și construit folosind gazon ranforsat, rezistent traficului auto ocazional.
Pe scurt:

Zonă: Pipera, Voluntari

Suprafață: 230 mp

Proiect: Gedeus

An: 2015

Colaboratori: Rehau / Garden Services / FesFoc