Greenery assets – film

Lucrul pentru filmul Voyagers a fost o adevărata aventură, cu deadlineuri strânse și volum mare de muncă, în care am acumulat experiență și satisfacții nenumărate. Ne-am alăturat astfel unei imense echipe multidisciplinare de specialiști, iar rolul nostru a fost să populăm cu legume o serie de vitrine din așa numitul Farm Laboratory

 

Am lucrat într-un atelier construit special pentru creșterea plantelor, în condiții controlate de aerisire, temperatură, lumină și umiditate, și am avut ca timp de dezvoltare puțin sub 2 luni. Ca tematică, a fost necesar să producem plante astfel încât la momentul filmărilor să le avem categorisite pe 3 stadii de creștere: semințe germinate, plantule și plante de dimensiuni medii. Am grăbit dezvoltarea legumelor folosind neoane speciale pentru creșterea plantelor indoor, ce produc lumină albastră și roșie.

 

Pentru a popula o suprafață atât de mare, am crescut mare parte dintre legume în tăvițe de răsaduri. Dintre speciile produse s-au numărat: mazăre, fasole, rucola, cartofi dulci, salată, varză și multe altele.

 

Acțiunea filmului Voyagers se petrece în spațiu, pe o navetă ce călătorește către un nou sistem solar, unde pe parcurs pasagerii scapă lucrurile de sub control și se întorc la un stil de viață destul de primitiv și tribal. Din film fac parte Collin Farrell, Tye Sheridan (l-a jucat pe Cyclops în X-men), Lily-Rose Depp (fiica lui Johnny Depp), Fionn Whitehead (cunoscut din Black Mirror și Dunkirk), Isaac Hempstead Wright (Bran Stark din Game of Thrones) și Quintessa Swindell (cunoscută din serialul Trinkets).

Pe scurt:

Zonă: Buftea, Ilfov

Suprafață: 220 mp

Proiect: Gedeus & Loisir

Management de proiect: Gedeus & Loisir

 Execuție: Gedeus & Loisir

Colaboratori: Adela Niculae / Hubert Truică / Alexandru Strîmbeanu / Rodica Niculae / Andreea Hillerin

An: 2019