Lista celor mai creative concepte Gedeus

 

Concepte Urban

Idei și concepte pentru amenajările publice, din spațiul urban.

Concepte Parcuri

Idei și concepte pentru amenajarea parcurilor.

Concepte Locuri de joacă

Idei și concepte pentru amenajarea locurilor de joacă.

Concepte Horeca

Idei și concepte pentru amenajări în Horeca.

Concepte Industrial

Idei și concepte pentru amenajări zone industriale.

Conceptele noastre reprezintă idei și studii care nu au ajuns până în faza de proiectare, dar care pot oricând să devină o bază solidă pentru a fi aplicate unor situații concrete.

Toate schițele de peisagistică pe care le dezvoltăm sunt gândite cu multă atenție încă de la pașii incipienți, încât să poată fi ulterior puse în practică. Sunt mai mult decât niște idei abstracte și creative, sunt menite să depășească faza de desen pe hârtie și să fie implementabile, fiind puternic ancorate în realitate. Susținem de fiecare dată ideile cu propuneri concrete de materiale și plante ce se găsesc pe piața locală, cu elemente ce au forme și design-uri realizabile de către colaboratorii noștri, fie că sunt obiecte custom made din metal, beton sau lemn.

Deși nu este practica cea mai cerută, unii beneficiari au nevoie numai de o schiță sau un concept de grădină, urmând să implementeze amenajarea de cele mai multe ori în regie proprie și în ritmul care le este confortabil. Cei mai mulți au însă nevoie de un proiect complet și detaliat, iar daca asta cauți și tu, poți consulta lista informativă de preturi aici: Ofertă.