Exemple de proiecte executate complet de Gedeus

 

Execuție grădini private

Grădini private proiectate și implementate 100%.

Execuție urban

Execuție de amenajări urbane Gedeus.

Amenajări interioare

Proiecte de amenajări interioare.

Voluntariat

Proiecte finalizate prin campanii de voluntariat..

Execuție Horeca

Execuție amenajări în Horeca.

Execuție zone Corporate

Amenajări zone și facilități Corporate.

Selecție de proiecte duse până la capăt: concept, proiectare și execuție completă.

În urma dezvoltării proiectului, poți opta să faci amenajarea propriu-zisă cu ajutorul nostru, în regie proprie sau cu o altă echipă preferată. Orice șantier este unic, cu provocările și necunoscutele sale, cu situații în care trebuie să găsim soluții și să ne adaptăm. Suntem aici să ducem la bun sfârșit etapa cea mai importantă: implementarea pe teren a ideilor noastre și a dorinței tale. 

Suntem atestați cu diplomă în Managementul de Proiect, așa că te poți baza pe noi că vom face tot ce implică amenajarea spațiului tău: cercetare de piață pentru plante, diverse materiale de construcții, finisaje și mobilier, găsirea colaboratorilor potriviți fie că este vorba de confecții custom-made din metal, lemn, beton sau sticlă, echipe potrivite pentru realizarea drenajului, irigației și sistemului de iluminat, sau oameni specializați în amenajarea piscinei. Vom organiza transporturile, etapizăm lucrul pe șantier, și suntem prezenți pe teren alături de echipele de execuție, asigurând astfel asistența șantierului în momentele esențiale.  

O să fie gălăgie, praf și haos, ca la final să merite efortul și răbdarea și să ajungem la rezultatul căutat. Ne-ar face plăcere să începem această aventură împreună.