Proiectare Gedeus – exemple reprezentative

 

Proiectare Grădini private

Proiecte pentru amenajarea unor grădini private.

Proiectare Parcuri și spații urbane

Poiecte pentru amenajări spații verzi publice și ansambluri urbane.

Proiectare spații Corporate

Proiecte pentru amenajarea unor zone și facilități Corporate.

Găsiți în aceste categorii cele mai interesante, mai frumoase și mai utile domenii în care am asigurat activitatea de proiectare.

Un proiect de grădină, spre exemplu, dacă este detaliat și gandit în toate aspectele de la început, poate scuti un viitor șantier de la cheltuieli neprevăzute sau de la alte surprize neplăcute. Proiectarea este o etapă vitală în amenajarea unui spațiu exterior, si face diferența dintre o amenajare reușită și una meh.

Un proiect complet de peisagistică include dezvoltarea următoarei documentații: studiu de iluminat, Masterplan, Plan de trasare al aleilor, sistem de drenaj, sistem de irigații, Schemă de iluminat, Plan de plantare, prezentarea vegetației propuse, o mulțime de Detalii tehnice pentru fiecare element construit (gard, alei, pavilion, jardiniere, piscină, pergole, etc.), simulări 3D și nu în ultimul rând devizul estimativ. Detalii despre această documentație și prețuri informative poți vedea aici: Ofertă.

Noi, la Gedeus, concepem și dezvoltăm proiecte cu destinații diverse: de la grădini private, la spații publice (parcuri, piațete, trame stradale), până la amenajări Corporate și Horeca.