Terasă Ganesha Caffe, Primăverii

Localul Ganesha Primăverii se remarcă prin decorul ales si cromatica vibrantă ce desprinde spațiul din cotidian. Lounge-ul oferă senzația de confort și apartenență, iar amenajarea cu plante face atmosfera mai autentică și oferă un spațiu cald, prielnic pentru relaxare și deconectare.

 

Perimetrul zonei de lounge a fost înălțat cu o structură metalică care funcționează pe post de suport pentru iedera ce înverzește spațiul pe tot parcursul anului și sporește intimitatea spațiului. Intercalate între arcadele colorate, tulpinile galbene ale bambușilor se înalță spre echilibrarea și susținerea compoziției vegetale, în timp ce la bază încântă privirea o suită de plante perene decorative prin flori și frunze.

 

Un ansamblu de jardiniere metalice, în aceeași nuanță de auriu specifică brandului Ganesha, oferă loc pentru dezvoltare mai multor specii de plante aromatice și în același timp maschează ferestrele spațiului tehnic de la demisol. Întreaga amenajare beneficiază de sistem de irigare prin picurare îngropat sau micro-dripping, facilitând o mentenanță a vegetației cât mai simplă.

Pe scurt:

Zonă: București

Suprafață: 190 mp

Planting design: Gedeus & Loisir

Execuție: Gedeus & Loisir

Colaboratori: Luca Perene

An: 2020