Urban Garden – adolescenți

Spațiul propus este dinamic, interactiv și îndeamnă la interacțiune socială. Soluția constă în folosirea unor structuri modulare hexagonale, multietajate, cu dispunere la soare sau acoperite, versatile din punct de vedere al funcțiunilor.

 

Dintre elementele ce pot fi încorporate în aceste structuri sunt de menționat următoarele: bănci, balustrade, jardiniere, panouri fotovoltaice, mese, zone de lounge cu pufi, hamace suspendate, routere WIFI, prize USB, boxe audio cu conectare Bluetooth, leagăne, coșuri de gunoi, iluminat decorativ, bibliotecă de exterior, piese cu apă. Zona creată oferă posibilități de relaxare, studiu individual sau de grup, fitness, spațiu multimedia.

 

Tot ansamblul este întregit de o rețea verde formată din plante crescute pe sol, în jardiniere suspendate, sau cu arbori înglobați în interiorul structurilor hexagonale. Întreg spațiul va fi amenajat cu atenție la impactul ecologic.

 

În spațiile adiacente structurilor, alte activități pot fi întreprinse: petanque, giant jenga, lawn twister, cățărat, etc.

Pe scurt:

Suprafață: 770 mp

Proiect: Gedeus & Loisir

An: 2019